luni, 10 mai 2010

Patria Mama

comic benzi desenate Politia rutiera pune un radar si indicatoare de circulatie in vest in Romania si cum sunt drumurile din tara pline de surprize obstacole jungla

In caz ca mai e nevoie de explicatii suplimentare, cam asa e sa ajungi de la Alexandria la Turnu Magurele. Trebuie sa intampini obstacole de talia unor prapastii pe sosea, sa te feresti de animale de prada (fie ei si oameni), sa traversezi o apa, sa strabati o jungla, sa ocolesti gropi de marimea unor cratere de vulcan. Si tot e bine ca nu prea sunt radare si poti sa folosesti viteza ca mijloc de salvare. Dar asta nu se mai poate, pentru ca acum au introdus si radare... Scapa cine poate!

Situatie putin diferita de cea din sud-vestul Romaniei, un exemplu ar fi judetul Caras-Severin, unde portiunile cu asfalt bun alterneaza cu cele cu asfalt foarte prost. Cum ai scapat de o portiune cu asfalt prost cu masina intreaga incerci sa recuperezi timpul pierdut, dar ai grija la pedala de acceleratie! Pentru ca in primul moment de relaxare politia rutiera asteapta la cotitura si au planuri din cele mai diabolice sa te prinda. Nu e nimic exagerat, stiu exact unde sa stea si unde sa puna, de exemplu, o restrictie aberanta de viteza pe un drum neted cu patru benzi de circulatie in afara localitatii.

Si n-o sa-i vezi, ca cei care m-au oprit pe mine stateau ascunsi sub o piatra. Tocmai trecusem de o portiune in care am crezut ca s-a stricat masina la ce zgomote scotea si am accelerat o secunda sa vad daca mai funcioneaza. In secunda urmatoare eram tras pe dreapta, cu amenda luata si inca nu reusisem sa imi dau seama daca masina e stricata sau nu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu