vineri, 19 februarie 2010

Idei preconcepute



o idee nefinalizata inca... cat de freieri ii credeti pe soricei?

Calea Rahovei nr.328

Comic benzi desenate Calea Rahovei bataie pe locuri de parcare intre vecini care ridica stergatorul



Nu, nu este nimic exagerat pentru a starni hazul aici. Asta se intampla zi de zi pe Calea Rahovei, unde nici un loc nu e prea mic pentru o masina si fiecare bucatica a domeniului public are "proprietari" care-si apara locul insusit cu barbatie si arme albe.
Ridicatul stergatorului e primul pas in comunicarea dintre soferi. Urmatorii pasi sunt desumflarea cauciucurilor insotita de un bilet de amenintare, apoi urmeaza zgarieturi pe masina si/sau taierea efectiva a cauciucurilor. Am inteles ca mai e un ultim sadiu, la care n-am ajuns pana acum, dar pe care imaginatia mea nu reuseste sa-l contureze.

Dar exista si o parte buna a lucrurilor...in Rahova nu se ridica masini. Si aici imaginatia mea isi arata limitele, pentru ca nu pot concepe ce s-ar intampla daca ar si incepe sa ridice masinile parcate neregulamentar.

Multumim, Domnule Primar!
Pentru putin, Andrei! veni si raspunsul Primarului.

Chirurgie plastica 2

cartoon comic benzi desenate amuzant chirurgie plastica sani imensi in film porno

Asta se intampla daca exagerezi, nu mai poti indeplini exact scopul pe care ti l-ai propus atunci cand ai pornit la drum (cu exagerarea).
Si atunci cand gasesti totusi o metoda extrema sa realizezi acel lucru o sa vezi ca nu te poti bucura de el. Hmm... dar daca ai o minte bolnava...

O sa vrei in continuare... Nu, nu merge nici asa. La naiba!

Chirurgie plastica 1

comic cartoon benzi desenate cel mai mare zambet din lume ajutat de chirurgie plastica

Cam asa se intampla si cand faci un lucru cu orice pret.
Vei plati un pret, duuh!