joi, 11 martie 2010

Extra-terestrial human stupidity

comic banda desenata O fata merge la oftalmolog cu monstruletul ei extraterestu pentru un control la ochi nedumerita ca monstrul nu se descurca la scoala

Oare e adevarul dincolo de noi sau suntem noi dincolo de adevar?

Asta e intrebarea pe care ar trebui sa si-o puna persoanele care, vorba aceea "nu vad padurea din cauza copacilor" si refuza, voit sau nu, sa accepte realitatea. Cauta explicatii in toate directiile, doar sa nu dea vina pe lucrul acela simplu, evident, care este cauza problemei, dar pe care nu vor sau nu pot sa vada altfel.

Exista si partea "draguta", sa-i zicem, ca in cazul de fata, in care pur si simplu situatia e stupida si tot ce poti face e sa razi si sa treci peste.

miercuri, 10 martie 2010

A girl's sense of humor

comic gluma benzi desenate Un baiat chel pe banca in parc ii face un compliment depsre par unei fete care merge pe alee fata isi taie din parul ei si ii face cadou

Un banc de-al Irinei, in stilul ei caracteristic.
You crazy funny cute girl!

luni, 8 martie 2010

De ce intarzie metroul?

comic cartoon benzi desenate Statia Unirii multi oameni asteapta metroul care intarzie motiv mecanicii intampina obstacole balauri topoare pe sina

Tot timpul mi-am pus problema, uneori frustrat fiind, cum poate ca ceva ce merge singur pe o sina si nu intampina probleme mecanice sa nu poata respecta un program stabilit in functie de capacitatea sa de a se deplasa singur pe sina de la o statie la alta.
Am ajuns la concluzia ca nu exista o explicatie rationala si ca ce se intampla intre statii sunt niste lucruri ingrozitoare pe care le cunosc doar cei ce se lupta cu ele. Acesti eroi sub-pamanteni (underground heroes, ca toate astea cu eroi suna mai bine in engleza, poate si din cauza ca in engleza s-a folosit mai des cuvantul erou - deloc surprinzator) isi pun viata in pericol pentru a aduce metroul si toti calatorii lui la urmatoarea statie. Cinste lor!

duminică, 7 martie 2010

John - dualitate

Comic drawing Portrait John Lennon duality face war peace colors

"Well then why did God try to test Adam and Eve if he already knew the outcome?"

Adăugaţi o imagine

That's akin to asking "Why create physical existences if they will only deteriorate?" or "Why have happiness if it will only be followed by misery?" Nothing in this world exists independent of its opposite, and that's precisely what enables us to perceive and appreciate. Otherwise, there would be nothing. And if those who consider God "evil" for this would truly prefer nothing, I have to wonder why they choose life.

- Comentariu gasit din intamplare pe marginea scurt-metrajului
I met the walrus

sâmbătă, 6 martie 2010

Mai vedem...si in alta parte

Comic cartoon benzi desenate Om conduce garaj nu gaseste loc de parcare din cauza indicatorului nu parcati garaj

O dovada vie a respectului intre cetateni. N-am vazut niciodata un garaj parcat in fata unui indicator "NU PARCATI GARAJ". Am vazut masini, camioane, dube, motociclete, biciclete, caini legati de stalp sau alte materiale de constructii depozitate in fata acestui semn. Dar niciodata un garaj.
Ce sa mai, functioneaza!